Tävlingsvillkor

För att delta i tävlingen måste du bo i Sverige och acceptera reglerna för tävlingen. Du måste ha målsmans godkännande om du är under 16 år. Tävlingen pågår 18/1-4/4 2021. Uppfyllande av åldergräns (18 år) är ett krav för att få tillträde till boendet. Alla i sällskapet ska vara fyllda 18 år (åldersgränsen gäller ej barn i målmans sällskap). 

1:a-vinsten: Boende i Sälen, Lindvallen (Timmerbyn 124A). 2021-08-02-2021-08-07. Värde ca 12 000 kr. Lägenhet i 2-plan, 10 bäddar, 100 kvm, allrum med köksavdelning, 4 sovrum, 2 duschar, 3 WC, 1 bastu. Husdjur och rökning är inte tillåtet, Obs! Ej allergisanerat. Alla i sällskapet ska vara fyllda 18 år för att bo i boendet. Legitimering sker vid ankomst. Åldersgränsen gäller ej barn i målsmans sällskap. Närmaste liftanläggning är Lindvallen. Avstånd till lift/backe är ca 150 m. För mer info, vänligen besök https://www.skistar.com/globalassets/dokument-nya-skistar.com/bokningsvillk…

2-10:e-pris: En Goodiebag med 15 påsar Goody – värde ca 135 kr.

Vinnarna utses av en jury på BUBS, juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Anställda på BUBS och deras familjer får inte delta.

Du får tävla en gång och för att ta del av vinsten ska du uppvisa ett kvitto på inköp av 3 st påsar Goody under tävlingsperioden. Vinnarna kontaktas via e-post och mobiltelefon. Vinnarna kan också bli publicerade med för- och efternamn på Internet. Vinsterna kan inte bytas mot pengar eller andra produkter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att skicka in ditt bidrag i tävlingen överlåter du upphovsrätten avseende bidraget till BUBS. Detta innebär bl a att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att BUBS får använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt och i enlighet med svensk lag och god sed.

Så behandlas dina personuppgifter

Uppgifterna du lämnar kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer ditt namn att publiceras på Internet. Vi använder insamlade persondata för att DNA Agency ska kunna skicka ut vinsterna. Vi kontaktar dig endast om det behövs. Dina personuppgifter tas bort efter att kampanjen avslutats och vinsterna är utskickade. Dina uppgifter sparas högst fyra månader efter att du godkände detta avtal. BUBS tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka anmälan eller slutresultatet av tävlingen.

KONTAKTA BUBS

Bubs godis AB, Betavägen 4,
556 52 Jönköping

Telefon: 036-31 83 31
bubs@bubs.se